Welkom op de website van Gymvereniging Mabeco!

Wij zijn een actieve vereniging met leden uit Mariënberg, Beerzerveld en omstreken. In de gymzaal De Sprong in Beerzerveld komen elke week rond de 120 leden bijeen om samen op een gezellige manier met elkaar te bewegen. Voor de jeugd zijn er gymlessen waarin op verschillende toestellen wordt geturnd. Elk jaar vinden er gymwedstrijden plaats met verenigingen uit de omliggende dorpen en eens in de twee jaar houden wij een spetterende uitvoering.

Wij organiseren naast onze gymwedstrijden en uitvoeringen ook nog tal van activiteiten die elk jaar goed bezocht worden. Enkele voorbeelden hiervan zijn het kamp voor de jeugd van groep 5 tot en met 8, een sport en speldag voor groep 3 en 4 en de spelmiddag voor de kleuters. Tevens staan we af en toe op beurzen met demonstraties. Wil je eens bij ons komen kijken of een proefles volgen neem dan contact met ons op door even te bellen of een mailtje te sturen. De gegevens vind je hieronder.