Lid worden

Vind je gymmen leuk en wil je lid worden van onze vereniging? Je kunt je het hele jaar door inschrijven! Download het Inschrijfformulier Mabeco print deze uit, vul je gegevens in en lever deze in bij de leiding.

Onderaan de pagina vind je de telefoonnummers van alle bestuursleden. Je kunt hen bellen voor een afspraak of gewoon een keertje langs komen in de gymzaal op de maandag- of vrijdagmiddag.

De contributie-bedragen zijn:

tot 6 jaar                : € 8,00 per maand

6 t/m 15 jaar         : € 9,00 per maand

16 jaar en ouder   : € 10,00 per maand

selectie                  : € 3,50 per maand extra

Voor het derde en volgende kind uit 1 gezin is de contributie de helft van het bedrag.

We zien je graag binnenkort in een van onze lessen. Hopelijk tot gauw!

Lidmaatschap opzeggen:

Het kan ook dat je je lidmaatschap wilt opzeggen. Meld dit dan bij onze penningmeester via de mail naar mabeco-penningmeester@hotmail.com. Je hebt een maand opzegtermijn per het einde van de maand. Dus als je bijvoorbeeld opzegt in januari dan dan ben je tot en met de laatste dag van februari lid.